VCM Buitentoernooi

Het VCM Buitentoernooi vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017!
Het jeugdtoernooi start om 10:00u en het recreatieve buitentoernooi vangt aan om 16:00u.

In juni organiseert VC Meterik haar jaarlijkse VCM Buitentoernooi. Een leuke en gezellige dag die twee verschillende toernooien omslaat. In de ochtend start het jeugdtoernooi, waar de jeugdige spelers van de regionale volleybalverenigingen op diverse niveau’s hun talent mogen laten zien. Natuurlijk staat het volleybalplezier hierbij voorop! Vervolgens vindt vanaf de middag een recreatief toernooi plaats voor familie, vrienden, buurtgenoten en andere volleyballiefhebbers. Iedereen die zin heeft om lekker actief bezig te zijn en een balletje te komen slaan dan wel te genieten van de gezellige sfeer is welkom!

Buiten het volleybalplezier zijn er ook vele andere mogelijkheden om je te vermaken op het terrein. Zo is voor de kids een springkussen en nog meer vermaak aanwezig. Er kan deelgenomen worden aan de VCM loterij waarbij vele mooie prijzen te winnen zijn. De trekking van deze loterij vindt ’s avonds na het toernooi plaats. De winnende lotnummers zijn na het toernooi ook terug te vinden op www.vcmeterik.nl. Verder is er een grote (feest)tent op het terrein te vinden waar heerlijke snoep en diverse drank kan worden verkregen en genuttigd. Later op de dag kan daarnaast ook genoten worden van het heerlijke vlees van de barbecue. Voor een lekker biertje of wijntje wordt natuurlijk ook gezorgd.

Na afloop van het toernooi is de dag nog lang niet aan zijn einde gekomen. Er wordt gezellig (door)gefeest met een DJ en special entertainment in de tent!

Opgeven voor het VCM Buitentoernooi?
Klik dan op een van onderstaande links.

Opgave Jeugd                       Opgave Familie/Vrienden

Aan de rechterzijde vindt je de links naar de webpagina’s van het jeugd- en het recreatieve toernooi. Op deze pagina’s is meer info te vinden en heb je tevens ook de mogelijkheid om je online in te schrijven voor het betreffende toernooi.
Vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar buitentoernooi@vcmeterik.nl

Buitentoernooi VC Meterik